top of page

VI HAR EN VISION, DET ÄR OCKSÅ VÅR AFFÄRSIDÉ

Låt oss berätta lite mer om vad det är vi gör och hur vi gör det

FÖRVALTNINGSFILOSIFI

Vi förstår att alla bostadsrättsföreningar inte ser lika ut. Alla har olika mycket tid, intresse och kunskap i rollen som fastighetsägare. Om inte det skulle vara nog så byts styrelser ofta ut och förutsättningarna ändras på nytt. Det är här vår förvaltningsfilosofi kommer in, vi finns när ni behöver oss och vi ser också till att ni uppfyller alla de krav som finns på styrelsen i rollen som fastighetsägare.

UNIKT KONCEPT

Vi har också som ambition att vårt förvaltningskoncept ska vara tillgängliga för alla fastighetsägare, därför har vi utvecklat Koncept 950 till en oslagbar prisnivå. Vi är glada att kunna erbjuda detta, något vi till och med är stolta över. De enda som är missnöjda är våra konkurrenter.

KVALIFICERAD KOMPETENS

Vi anser att det krävs omfattande kunskaper om förvaltning, fastigheter och byggnader för att kunna leverera en bra förvaltning. Därför ställer vi de högsta kompetenskraven inom vår egna organisation. De ni möter hos oss är Civilingenjörer och Civilekonomer. Det gör att vi förstår förvaltning och kan ta hand om just er fastighet med förening på bästa tänkbara vis. För oss är detta inget konstigt, snarare en självklarhet när vi ska ta hand om er fastighet.

Please reload

VISST LÅTER DET BRA?

VI VILL TRÄFFA ER OCH BERÄTTA MER!

bottom of page