top of page

STADENS

PROJEKTPARTNER

VI GÖR ER UNDERHÅLLSPLAN, BESIKTIGAR ERT HUS ÅRLIGEN OCH TILLHANDAHÅLLER ER PERSONLIGA PROJEKTANSVARIG SOM HJÄLPER ER ATT GENOMFÖRA PROJEKTEN.

 

PRISET ÄR  10 000 KR . ALLT TILL FASTA PRISER MED PRISGARANTI.

Fästpunkt 1

BOKA ER UNDERHÅLLSPLAN

FYLL I ERA UPPGIFTER NEDAN SÅ KONTAKTAR VI ER INOM 24 TIMMAR OCH PLANERAR GENOMFÖRANDET FÖR ER FASTIGHET.

Tack, vi återkommer till er inom 24 timmar!

Boka

UNDERHÅLLSPLAN

Vi upprättar en underhållsplan för er fastighet för de kommande 50 åren. Fullt digital och webbaserad. Våra besiktningsmän är experter på hus, vi är civilingenjörer. Vi ställer höga krav på oss själva och levererar det vi lovar.

Vi har pressat våra kostnader så vi kan erbjuda vår underhållsplan för endast 10 000 kr. Vi är unika i branschen och vågar också ge prisgaranti. Jämför oss gärna!

ÅRLIG ÅTERBESIKTNING

Vi vill säkerställa att den plan vi upprättar alltid är aktuell, även om något förändras. Därför gör vi årligen en ny besiktning av er fastighet utan  några extra kostnader för er! På så vis kan vi vara er partner som alltid finns till hands och som har full koll på er fastighet oavsett om er styrelse förändras.

PLANERING

Bygg - och fastighetsbranschen kan vara stökig, vi vet! Därför hjälper vi er med att planera era underhållsprojekt även under kalenderåret. Om vi gör rätt saker i rätt tid kan vi hjälpa er att hålla låga kostnader och ett enklare föreningsliv. Vi missar inget och allt blir gjort i tid till bästa pris. 

PROJEKTLEDNING

Att genomföra underhållsprojekt kräver både stor kunskap och tid. Allt för att se till att projektet löper på som det var sagt och att kostnader hålls inom utsatta ramar. Men också att säkerställa det stora ansvaret som föreningen har som byggherre. 

 

Ni får en dedikerad projektledare som alltid finns tillgänglig för era underhållsprojekt. Som är er partner och driver projekten från start till slut där ni får full kontroll och löpande uppföljning. Aldrig längre bort än ett telefonsamtal, alltid - alla dagar.

information

VILL DU VETA MER?

KANSKE UNDRAR DU ÖVER NÅGOT ELLER VILL FRÅGA NÅGOT? HÖR AV DIG DIREKT, HÄR NEDAN ÄR VÅRA KONTAKTVÄGAR.

SVEAVÄGEN 166, STHLM | 08 - 38 48 18

bottom of page